Thursday, 13 November 2014

NurAni

Assalammualaikum and happy good day.

NurAni. Nama ni hasil perbincangan aku dan kawan aku Ani Amnani. Kitorang memang dah lama merancang nak buat bisnes sendiri. Akhirnya berbekalkan doa dan modal yang sikit ni berjaya jugak kitorang buat label baju sendiri yang dibagi nama 'NurAni'. 

Buat masa ni kami menjual blouse muslimah yang sesuai dipakai untuk semua golongan dari anak dara, mak dara dan nenek dara. Bukan tu saja, ibu menyusu pun boleh pakai sebab kitorang ada buat hidden zip untuk memudahkan ibu menyusukan anak. Jadi tak perlulah nak selak menyelak time nak menyusu tu. Collection pertama NurAni adalah Zinnirah Blouse. Blouse ni memang signature product kitorang la. Mula-mula release ada 6 colour je. Saja nak test market. Tak sangka dapat sambutan jugak blouse ni. Hehe. Jadi 2nd collection is Zinnirah Blouse jugak with 10 new colours. Uhhhuuu. Serius tak sabar nak release colour baru sebab semua blouse tu digunting dan dijahit sendiri oleh kami berdua. Aku yang tak pandai menjahit ni pun tetiba dah terbeli mesin jahit sendiri. Hahaha. Jom layan baju-baju ekslusif kitorang. 

Logo ni sementara je sebab aku dah suruh suami aku design lain. Hahaha.

Ini 1st collection Zinnirah Blouse. Ada 6 colour semuanya. Lepas ni Insyaallah kitorang akan keluarkan lagi 10 colour. 

Hidden zip untuk memudahkan ibu menyusu. Ada 2 hidden zip kat dada. 

Serius senang nak menyusu pakai baju ni. Serius!!

Haa. Gambar ni nampak 2 2 belah. 

Kaler merah. Cantik kan?

Kaler biru ni pun cantik.


Semua gambar-gambar ni diambil oleh personal photographer kitorang iaitu Everybodyphoto. Boleh follow diorang dekat facebook EverybodyPhoto. Macam-macam jenis gambar diorang amik. Dari gambar kahwin, maternity shoot, product dan macam-macam lagi la. Hehehe. Nak tahu lebih lanjut boleh check kat link tu. 

Dalam masa terdekat Insyaallah akan direlease new collection. Jangan lupa beli ok!


No comments:

Post a Comment